ID закупівлі: 03cbd152d22f46d998b96ac810b9592b
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 22152550 https://gov.e-tender.ua/tender/produkti-harchuvannya/UA-2025-01-03-006439-a-dk-021-2015-kod-15110000-2-myaso-myaso-yalovychyny-kuryatyny-ta-svynyny 22 152 550 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Управління освіти Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації |
ЄДРПОУ: | 37485490 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Єрмакова Валентина Юріівна |
Телефон: | 380442423706 |
E-mail: | solomruo2423706@ukr.net |
Місцезнаходження: | 03087, Україна, Київська область,Київ, вулиця Пітерська будинок 12 |
1 |
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість / Од.виміру | Адреса доставки / Період доставки | Класифікатор ДК 021:2015 (CPV) | Класифікатори |
---|---|---|---|---|
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589 | 2 000 кілограм | Україна , м. Київ , Заклади освіти , по 31-12-2025 |
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИ | ЗНАЧЕННЯ | ОДИНИЦІ ВИМІРУ | Статус | Дата публікації |
---|---|---|---|---|
Вид | яловичина | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Частина | м'якоть без кістки | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Відповідність стандарту | ДСТУ 4589 | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Термічний стан | охолоджене | Активна | 03-01-2025, 16:30 |
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість / Од.виміру | Адреса доставки / Період доставки | Класифікатор ДК 021:2015 (CPV) | Класифікатори |
---|---|---|---|---|
Стегно без кістки яловиче, заморожене, ГСТУ 46.019 | 9 000 кілограм | Україна , м. Київ , Заклади освіти , по 31-12-2025 |
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИ | ЗНАЧЕННЯ | ОДИНИЦІ ВИМІРУ | Статус | Дата публікації |
---|---|---|---|---|
Відповідність стандарту | ГСТУ 46.019 | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Частина | стегно без кістки | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Вид | яловичина | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Термічний стан | заморожене | Активна | 03-01-2025, 16:30 |
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість / Од.виміру | Адреса доставки / Період доставки | Класифікатор ДК 021:2015 (CPV) | Класифікатори |
---|---|---|---|---|
Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143 | 2 000 кілограм | Україна , м. Київ , Заклади освіти , по 31-12-2025 |
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИ | ЗНАЧЕННЯ | ОДИНИЦІ ВИМІРУ | Статус | Дата публікації |
---|---|---|---|---|
Термічний стан | охолоджене | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Частина | окіст | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Відповідність ДСТУ 3143 | Так | Активна | 03-01-2025, 16:30 |
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість / Од.виміру | Адреса доставки / Період доставки | Класифікатор ДК 021:2015 (CPV) | Класифікатори |
---|---|---|---|---|
Окіст курячий, заморожений, ДСТУ 3143 | 8 000 кілограм | Україна , м. Київ , Заклади освіти , по 31-12-2025 |
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИ | ЗНАЧЕННЯ | ОДИНИЦІ ВИМІРУ | Статус | Дата публікації |
---|---|---|---|---|
Частина | окіст | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Термічний стан | заморожене | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Відповідність ДСТУ 3143 | Так | Активна | 03-01-2025, 16:30 |
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість / Од.виміру | Адреса доставки / Період доставки | Класифікатор ДК 021:2015 (CPV) | Класифікатори |
---|---|---|---|---|
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 | 60 000 кілограм | Україна , м. Київ , Заклади освіти , по 31-12-2025 |
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИ | ЗНАЧЕННЯ | ОДИНИЦІ ВИМІРУ | Статус | Дата публікації |
---|---|---|---|---|
Термічний стан | охолоджене | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Частина | філе | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
З шкірою | Ні | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Відповідність ДСТУ 3143 | Так | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Наявність кісток | Ні | Активна | 03-01-2025, 16:30 |
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість / Од.виміру | Адреса доставки / Період доставки | Класифікатор ДК 021:2015 (CPV) | Класифікатори |
---|---|---|---|---|
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143 | 5 000 кілограм | Україна , м. Київ , Заклади освіти , по 31-12-2025 |
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИ | ЗНАЧЕННЯ | ОДИНИЦІ ВИМІРУ | Статус | Дата публікації |
---|---|---|---|---|
Частина | кури-тушки | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Термічний стан | охолоджене | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Відповідність ДСТУ 3143 | Так | Активна | 03-01-2025, 16:30 |
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість / Од.виміру | Адреса доставки / Період доставки | Класифікатор ДК 021:2015 (CPV) | Класифікатори |
---|---|---|---|---|
Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143 | 25 000 кілограм | Україна , м. Київ , Заклади освіти , по 31-12-2025 |
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИ | ЗНАЧЕННЯ | ОДИНИЦІ ВИМІРУ | Статус | Дата публікації |
---|---|---|---|---|
Термічний стан | заморожене | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Частина | кури-тушки | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Відповідність ДСТУ 3143 | Так | Активна | 03-01-2025, 16:30 |
Конкретна назва предмета закупівлі | Кількість / Од.виміру | Адреса доставки / Період доставки | Класифікатор ДК 021:2015 (CPV) | Класифікатори |
---|---|---|---|---|
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590 | 20 000 кілограм | Україна , м. Київ , Заклади освіти , по 31-12-2025 |
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИ | ЗНАЧЕННЯ | ОДИНИЦІ ВИМІРУ | Статус | Дата публікації |
---|---|---|---|---|
Відповідність стандарту | ДСТУ 4590 | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Частина | окіст без кістки | Активна | 03-01-2025, 16:30 | |
Термічний стан | охолоджене | Активна | 03-01-2025, 16:30 |
Файл | Тип | Приватність | Стан | Дата та час | Дії | |
---|---|---|---|---|---|---|
Оголошення про проведення закупівлі | публічний | Експортовано: | 03-01-2025, 16:30:10 |
Файл | Тип | Приватність | Стан | Дата та час | Дії | |
---|---|---|---|---|---|---|
Проект договору | публічний | Експортовано: | 03-01-2025, 16:28:59 |
Ви не уповноважена особа, тому ви можете працювати лише:
- з спрощеними закупівлями та планами, договорами й додатками до них;
- з прямими замовленнями з каталогу до 50 тис. грн. та планами, договорами й додатками до них;
- з закупівлею без використання електронної системи (звіт) до 50 тис. грн. та планами, договорами й додатками до них.
Подробиці на infobox.prozorro.org
Заповніть форму нижче і з Вами зв'яжеться наш менеджер якомога швидше: