Закупівлю оголошено - 03-01-2025, 14:57. Дата останніх змін - 03-01-2025, 14:57

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143... Державна закупівля - UA-2025-01-03-005087-a М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143 від замовника Сереховичівська сільська рада від 1/3/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-01-03-005087-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-01-03-005094-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 03-01-2025, 14:57
по 08-01-2025, 15:00

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
79956
79 956 UAH(без ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Сереховичівська сільська рада
ЄДРПОУ:04332851 Досьє YouControl
Контактна особа:Шиманський Ростислав Тихонович
Телефон:+380334694693
E-mail:serehovychivska@gmail.com
Місцезнаходження:
44442, Україна, Волинська область,село Сереховичі, Ковельський район
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590

48
кілограм
44442 , Україна , Волинська область , село Сереховичі , Ковельський район ,
по 31-03-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частинам'якоть без кісткиАктивна03-01-2025, 14:54
Термічний станохолодженеАктивна03-01-2025, 14:54
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна03-01-2025, 14:54
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

259,50
кілограм
44442 , Україна , Волинська область , село Сереховичі , Ковельський район ,
по 31-03-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинафілеАктивна03-01-2025, 14:54
Термічний станохолодженеАктивна03-01-2025, 14:54
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна03-01-2025, 14:54
З шкіроюНіАктивна03-01-2025, 14:54
Наявність кістокНіАктивна03-01-2025, 14:54
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

41,10
кілограм
44442 , Україна , Волинська область , село Сереховичі , Ковельський район ,
по 31-03-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частиначетвертина задняАктивна03-01-2025, 14:54
Термічний станохолодженеАктивна03-01-2025, 14:54
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна03-01-2025, 14:54
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:03-01-2025, 14:56:37
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:03-01-2025, 14:54:10
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          Умови доставки:
          Подія:
          Підписання договору
          Тип доставки:
          Повторювана поставка
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір доставки (%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ