Закупівлю оголошено - 03-01-2025, 14:40. Дата останніх змін - 03-01-2025, 14:40

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143... Державна закупівля - UA-2025-01-03-004831-a М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 від замовника Голишівський заклад дошкільної освіти ясла-садок Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області від 1/3/2025 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2025-01-03-004831-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2025-01-03-005728-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 03-01-2025, 14:40
по 08-01-2025, 10:00

Вимоги щодо предмету закупівлі (товару): 1. Товар по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ТУ.У та або іншим нормативним документам. 2. Доставка продукції здійснюється автотранспортом згідно з Санітарними правилами для підприємств продовольчої торгівлі у строк визначений замовником в договорі про закупівлю. 3. Обсяг кожної поставки згідно з заявками замовника, двічі на тиждень (невеликими партіями). Час завозу товару з 9.00 до 15.00. 4. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та мати супроводжувальні документами, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до» або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо, відповідно до вимог ДСТУ щодо конкретного предмету закупівлі. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності. 5. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. 6. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару. 7. Місце поставки товарів: Голишівський заклад дошкільної освіти ясла- садок Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області (с. Голишів, вул.. Травнева, 1: - М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590 - 60 кг; - М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589 - 25 кг; - Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 - 215 кг.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
53094
53 094 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Голишівський заклад дошкільної освіти ясла-садок Зорянської сільської ради Рівненського району Рівненської області
ЄДРПОУ:25318743 Досьє YouControl
Контактна особа:Марина Іванчук
Телефон:+380687688092
E-mail:golyshivdnz_korsiuk@ukr.net
Місцезнаходження:
35315, Україна, Рівненська область,село Голишів, ВУЛИЦЯ МІЧУРІНА, будинок 1
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590

60
кілограм
Україна , Рівненська область , с. Голишів , Травнева,1 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна03-01-2025, 14:39
Термічний станохолодженеАктивна03-01-2025, 14:39
Частинам'якоть без кісткиАктивна03-01-2025, 14:39
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

25
кілограм
Україна , Рівненська область , с. Голишів , Травнева,1 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна03-01-2025, 14:39
Термічний станохолодженеАктивна03-01-2025, 14:39
Частинам'якоть без кісткиАктивна03-01-2025, 14:39
ВидяловичинаАктивна03-01-2025, 14:39
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

215
кілограм
Україна , Рівненська область , с. Голишів , Травнева,1 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна03-01-2025, 14:39
ЧастинафілеАктивна03-01-2025, 14:39
Наявність кістокНіАктивна03-01-2025, 14:39
З шкіроюНіАктивна03-01-2025, 14:39
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна03-01-2025, 14:39
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:03-01-2025, 14:40:47
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:03-01-2025, 14:39:51
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          7
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ