Закупівлю оголошено - 31-12-2024, 13:20. Дата останніх змін - 31-12-2024, 13:20

М’ясо. Свинина (м’якоть без кістки свинна, охолоджена ДСТУ 4590), Яловичина (м’якоть без кістки яловича, охолоджена ДСТУ 4589), Курятина (філе куряче, охолоджене ДСТУ 3143)

М’ясо. Свинина (м’якоть без кістки свинна, охолоджена ДСТУ 4590), Яловичина (м’якоть без кістки яловича, охолоджена ДСТУ 4589), Курятина (філе куряче,... Державна закупівля - UA-2024-12-31-004460-a М’ясо. Свинина (м’якоть без кістки свинна, охолоджена ДСТУ 4590), Яловичина (м’якоть без кістки яловича, охолоджена ДСТУ 4589), Курятина (філе куряче, охолоджене ДСТУ 3143) від замовника Волинський науковий ліцей Волинської обласної ради від 12/31/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-31-004460-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-30-006692-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 31-12-2024, 13:20
по 03-01-2025, 00:00

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
330500
330 500 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Волинський науковий ліцей Волинської обласної ради
ЄДРПОУ:21733043 Досьє YouControl
Контактна особа:Савчук Олена Миколаївна
Телефон:380955311726
E-mail:vlicei@ukr.net
Місцезнаходження:
43006, Україна, Волинська область,Луцьк, ВУЛИЦЯ СЕЛИЩНА, будинок 2В
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590

250
кілограм
43006 , Україна , Волинська область , Луцьк , ВУЛИЦЯ СЕЛИЩНА, будинок 2В ,
з 10-01-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна31-12-2024, 13:20
Частинам'якоть без кісткиАктивна31-12-2024, 13:20
Термічний станохолодженеАктивна31-12-2024, 13:20
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

1 000
кілограм
43006 , Україна , Волинська область , Луцьк , ВУЛИЦЯ СЕЛИЩНА, будинок 2В ,
з 10-01-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна31-12-2024, 13:20
ЧастинафілеАктивна31-12-2024, 13:20
З шкіроюНіАктивна31-12-2024, 13:20
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна31-12-2024, 13:20
Наявність кістокНіАктивна31-12-2024, 13:20
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

450
кілограм
43006 , Україна , Волинська область , Луцьк , ВУЛИЦЯ СЕЛИЩНА, будинок 2В ,
з 10-01-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидяловичинаАктивна31-12-2024, 13:20
Частинам'якоть без кісткиАктивна31-12-2024, 13:20
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна31-12-2024, 13:20
Термічний станохолодженеАктивна31-12-2024, 13:20
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічний Видалено31-12-2024, 13:15:21
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:31-12-2024, 13:19:43
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:31-12-2024, 13:10:54
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:31-12-2024, 13:18:15
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Свинина (м’якоть без кістки свинна, охолоджена ДСТУ 4590)
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          15
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ