Закупівлю оголошено - 31-12-2024, 10:05. Дата останніх змін - 31-12-2024, 10:05

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Вирізка свинна, замороже... Державна закупівля - UA-2024-12-31-001151-a Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019 від замовника КРЕМЕНЧУЦЬКА ГІМНАЗІЯ № 22 КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ від 12/31/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-31-001151-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-30-010851-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 31-12-2024, 10:05
по 03-01-2025, 00:00

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
240000
240 000 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:КРЕМЕНЧУЦЬКА ГІМНАЗІЯ № 22 КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЄДРПОУ:23553977 Досьє YouControl
Контактна особа:Марина Партенадзе
Телефон:+380973632447
E-mail:znz-22@ukr.net
Місцезнаходження:
39625, Україна, Полтавська область,місто Кременчук, вулиця Шкільна, будинок 16
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590

265
кілограм
39625 , Україна , Полтавська область , Кременчук , Шкільна, 16 ,
з 01-01-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна31-12-2024, 09:58
Термічний станохолодженеАктивна31-12-2024, 09:58
ЧастинавирізкаАктивна31-12-2024, 09:58
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

314
кілограм
39625 , Україна , Полтавська область , Кременчук , Шкільна, 16 ,
з 01-01-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна31-12-2024, 09:58
ЧастинафілеАктивна31-12-2024, 09:58
Наявність кістокНіАктивна31-12-2024, 09:58
З шкіроюНіАктивна31-12-2024, 09:58
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна31-12-2024, 09:58
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589

72,50
кілограм
39625 , Україна , Полтавська область , Кременчук , Шкільна, 16 ,
з 01-01-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна31-12-2024, 09:58
Термічний станохолодженеАктивна31-12-2024, 09:58
Частиналопатка без кісткиАктивна31-12-2024, 09:58
ВидяловичинаАктивна31-12-2024, 09:58
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019

250
кілограм
39625 , Україна , Полтавська область , Кременчук , Шкільна, 16 ,
з 01-01-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуГСТУ 46.019Активна31-12-2024, 09:58
Термічний станзамороженеАктивна31-12-2024, 09:58
ЧастинавирізкаАктивна31-12-2024, 09:58
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143

314
кілограм
39625 , Україна , Полтавська область , Кременчук , Шкільна, 16 ,
з 01-01-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станзамороженеАктивна31-12-2024, 09:58
ЧастинафілеАктивна31-12-2024, 09:58
Наявність кістокНіАктивна31-12-2024, 09:58
З шкіроюНіАктивна31-12-2024, 09:58
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна31-12-2024, 09:58
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019

72,50
кілограм
39625 , Україна , Полтавська область , Кременчук , Шкільна, 16 ,
з 01-01-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуГСТУ 46.019Активна31-12-2024, 09:58
Термічний станзамороженеАктивна31-12-2024, 09:58
Частиналопатка без кісткиАктивна31-12-2024, 09:58
ВидяловичинаАктивна31-12-2024, 09:58
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:31-12-2024, 10:05:28
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:31-12-2024, 09:58:31
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Розрахунки проводяться шляхом: оплати Покупцем після пред'явлення Постачальником рахунка на оплату товару (далі - рахунок) по факту поставки товару протягом 30 банківських днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений товар здійснюється протягом 5 банківських днів з дати отримання Покупцем бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ