Закупівлю оголошено - 30-12-2024, 14:36. Дата останніх змін - 30-12-2024, 14:36

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589... Державна закупівля - UA-2024-12-30-006617-a Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589 від замовника СУМСЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ЦЕНТР РОЗВИТКУ ДИТИНИ) № 28 "ЮВІЛЕЙНИЙ" СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ від 12/30/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-30-006617-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-30-007469-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 30-12-2024, 14:36
по 02-01-2025, 00:00

Термін поставки окремої партії Товару зі сторони Постачальника кожен робочий день до 7.00 згідно поданої заявки. Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва 15112130-6 Курятина, 15113000-3 Свинина, 15111100-0 Яловичина

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
428700
428 700 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:СУМСЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ЦЕНТР РОЗВИТКУ ДИТИНИ) № 28 "ЮВІЛЕЙНИЙ" СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:30321198 Досьє YouControl
Сайт:http://dnz28yuvileyniy.sumy.ua/
Контактна особа:Людмила Брянська
Телефон:+0669619218
E-mail:l.bryanskaya965@gmail.com
Місцезнаходження:
40030, Україна, Сумська область,м. Суми, вул. Робітнича, будинок 56
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

1 500
кілограм
40030 , Україна , Сумська область , Суми , вул. Дмитра Бортнянського, 56 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна30-12-2024, 14:34
ЧастинафілеАктивна30-12-2024, 14:34
Наявність кістокНіАктивна30-12-2024, 14:34
З шкіроюНіАктивна30-12-2024, 14:34
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна30-12-2024, 14:34
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590

500
кілограм
40030 , Україна , Сумська область , Суми , вул. Дмитра Бортнянського, 56 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна30-12-2024, 14:34
Термічний станохолодженеАктивна30-12-2024, 14:34
Частинам'якоть без кісткиАктивна30-12-2024, 14:34
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

200
кілограм
40030 , Україна , Сумська область , Суми , вул. Дмитра Бортнянського, 56 ,
по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна30-12-2024, 14:34
Термічний станохолодженеАктивна30-12-2024, 14:34
Частинам'якоть без кісткиАктивна30-12-2024, 14:34
ВидяловичинаАктивна30-12-2024, 14:34
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:30-12-2024, 14:36:42
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:30-12-2024, 14:34:15
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ