ГАРАНТІЇ ЯКОСТІ* 1. На підтвердження відповідності продуктів харчування та послуг з їх постачання міжнародним стандартам, які є прийнятими та діють на території України, а також для гарантування безпеки, належної якості та їх безпечності, надати наступні сертифікати: 1.1 Діючі сертифікати Постачальника стосовно надання послуг щодо складування, зберігання, транспортування та оптової торгівлі (реалізації) продуктами харчування, напоями та соками та власника автотранспорту стосовно надання послуг щодо постачання та транспортування, яким буде здійснюватися постачання продуктів харчування, на систему управління безпечністю харчових продуктів (ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT); ISO 22000:2018), видані акредитованим НААУ органом сертифікації зі звітами, отриманими не пізніше року від дати оголошення закупівлі, за результатами наглядового аудиту або сертифікаційної, або ресертифікаційної перевірки. 1.2 Діючі сертифікати Постачальника стосовно надання послуг щодо складування, зберігання, транспортування та оптової торгівлі (реалізації) продуктами харчування, напоями та соками та власника автотранспорту стосовно надання послуг щодо постачання та транспортування, яким буде здійснюватися постачання продуктів харчування, на систему екологічного управління (ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, IDT); ISO 14001:2015), видані акредитованим НААУ органом сертифікації зі звітами, отриманими не пізніше року від дати оголошення закупівлі, за результатами наглядового аудиту або сертифікаційної, або ресертифікаційної перевірки. 1.3 Діючі сертифікати Постачальника стосовно надання послуг щодо складування, зберігання, транспортування та оптової торгівлі (реалізації) продуктами харчування, напоями та соками на систему управління охороною здоров’я та безпекою праці (ДСТУ ISO 45001:2019, (ISO 45001:2018, IDT); ISO 45001:2018), видані акредитованим НААУ органом сертифікації зі звітом, отриманими не пізніше року від дати оголошення закупівлі, за результатами наглядового аудиту або сертифікаційної, або ресертифікаційної перевірки. 1.4 Діючі сертифікати Постачальника стосовно надання послуг щодо складування, зберігання, транспортування та оптової торгівлі (реалізації) продуктами харчування, напоями та соками, на систему управління щодо протидії корупції (ДСТУ ISO 37001:2018, (ISO 37001:2016, IDT); ISO 37001:2016), видані акредитованим НААУ органом сертифікації зі звітом, отриманим не пізніше року від дати оголошення закупівлі, за результатами наглядового аудиту або сертифікаційної, або ресертифікаційної перевірки. 1.5 Діючий сертифікат керівника Постачальника та не менше ніж ще одного працівника Постачальника про пройдене навчання стосовно вимог: ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT); ДСТУ ЕN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT); ДСТУ ISO 14001:2015 (ISO 14001:2015, IDT); ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT); ДСТУ ISO 45001:2019, (ISO 45001:2018, IDT); ДСТУ ISO 19011:2019 (ISO 19011:2018, IDT). 1.6 Діючий сертифікат про пройдене навчання не менш ніж одного співробітника стосовно вимог: ДСТУ ISO 37001:2018 (ISO 37001:2016, IDT) «Системи управління щодо протидії корупції. Вимоги та настанови щодо застосування» та Порядку проведення внутрішніх аудитів згідно вимог ДСТУ ISO 19011:2019 (ISO 19011:2018, IDT) «Настанови щодо проведення аудитів систем управління», з отриманням практичних навичок та набуттям кваліфікації «Внутрішній аудитор». 1.7 Діючий сертифікат про пройдене навчання водія та експедитора або водія-експедитора стосовно вимог: Положення ISO 22003-1:2022 «Харчова безпека. Частина 1. Вимоги до органів, що здійснюють аудит та сертифікованою систем керування безпечністю харчових продуктів» та зміни порівняно з ISO/TS 22003:2013. А також надати сертифікат аудитора, який проводив навчання водія, експедитора або водія-експедитора на підтвердження, що аудитор має компетентність згідно Додатку С (нормативний) до ISO 22003-1:2022 для здійснення діяльності щодо оцінювання відповідності як аудитор з сертифікації систем керування безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог ISO 22000:2018. 1.8 До сертифікатів, зазначених у пунктах 1.1-1.4, надати діючий(і) атестат(и) від Національного агентства з акредитації України про акредитацію органу з сертифікації, що його видав та сферу акредитації до атестату(ів). 2. Вимоги Правил охорони праці окреслюють завдання техніки безпеки за допомогою вивчення особливостей робочих процесів, аналізу причин, що приводять до нещасних випадків та професійних захворювань, та розробки конкретних заходів щодо їх попередження. Для запобігання виробничого травматизму необхідно регулярно проводити інструктажі з питань охорони праці. Для забезпечення відповідності Постачальника за даною вимогою та у зв’язку із тим, що згідно умов договору, поставки продуктів харчування здійснюються з розвантаженням на території Замовника, а саме у його складських приміщеннях, Замовник хоче бути впевненим у дотриманні Постачальником та залученими ним працівниками правил охорони праці. Постачальник має надати Замовнику наступні документи: 2.1 Надати оформлені у відповідності до вимог чинного законодавства наступні документи на ім’я директора Постачальника, на ім’я власника автотранспорту, на водія/водія-експедитора, який буде здійснювати постачання продуктів харчування : • дійсне посвідчення про перевірку знань з питань охорони праці, про те що він(вона) пройшов(ла) навчання і виявив(ла) потрібні знання з загального курсу «Охорона праці» та протокол або витяг з протоколу засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці до цього посвідчення; • дійсне посвідчення про допущення до роботи в електроустановках напругою до 1000В та протокол або витяг з протоколу засідання комісії з перевірки знань питань з охорони праці до вказаного посвідчення; • дійсне посвідчення про перевірку знань з питань пожежної безпеки про те що він(вона) пройшов(ла) навчання з питань пожежної безпеки за програмою навчання посадових осіб та протокол або витяг з протоколу засідання комісії з перевірки знань з питань пожежної безпеки до цього посвідчення. 2.2 Посвідчення водія/водія-експедитора про перевірку знань з питань охорони праці на підприємстві про те що він пройшов спеціальне навчання і виявив потрібні знання законодавчого акту з охорони праці «Правила охорони праці на автомобільному транспорті» НПАОП 0.00-1-62-12 та протокол засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці до вказаного посвідчення. 2.3 Посвідчення особи, яка виконуватиме завантаження/розвантаження продуктів харчування, про те що він пройшов спеціальне навчання і виявив потрібні знання законодавчого акту з охорони праці «Правила охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт» НПАОП 0.00-1.75-15 та протокол засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці до вказаного посвідчення. 3. На підтвердження матеріально-технічних можливостей Постачальника якісно виконувати умови постачання предмету закупівлі, надати документи: 3.1 Документи, передбачені чинним законодавством, на підтвердження права власності або оренди, або надання відповідних послуг на виробниче та/або складське приміщення та на автотранспорт Постачальника. 3.2. Свідоцтво(а) про реєстрацію транспортного(-их) засобу(-ів). Транспортний-(і) засіб(-и) має(-ють) бути ізотермічними з холодильно-опалювальним обладнанням (устаткуванням) або рефрижератор, що повинно бути відображено у свідоцтві про реєстрацію. 3.3 Договір на надання послуг забезпечення належного випуску автотранспортного засобу на лінію шляхом перевірки його технічного стану механіком; надання місця для стоянки автотранспортного засобу; проведення ТО-1 і ТО-2, надання послуг з ремонту автотранспортного засобу, зі строком дії до 31.12.2025 року. Також надати акти наданих послуг механіка та стоянки за серпень-листопад 2024 року за аналогічним договором, що діяв у 2024 році. 5. На виконання умов ЗАКОНУ УКРАЇНИ Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів, Постачальник має надати: 5.1 Рішення про державну реєстрацію потужності (ст. 20, 25 ЗАКОНУ УКРАЇНИ Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів). 5.2 Експлуатаційний дозвіл (ст. 23 ЗАКОНУ УКРАЇНИ Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів). 6. Якість та безпечність запропонованого(-их) Постачальником товару(-ів) підтверджується наданням: 6.1 Протокол(и) випробувань на запропонований(-і) товар(-и) за мікробіологічними показниками, видані акредитованою державною установою на ім’я Постачальника не пізніше дати оголошення закупівлі та не раніше семиденної давнини від дати оголошення. 6.2 Документи на підтвердження акредитації НААУ лабораторії, що видала протокол за п.6.1 даного Додатку.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 165 220 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ "БАГАТОПРОФІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР № 6" ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ" |
ЄДРПОУ: | 24238634 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Людмила Попова |
Телефон: | +380567324298, +380675660231 |
E-mail: | nrc_6@ukr.net |
Місцезнаходження: | 49127, Україна, Дніпропетровська область,м. Дніпро, вул. 20-річчя Перемоги, буд. 30 |
0 |