Борошно Пшеничне, вищого ґатунку. Колір – переважно білий або білий з кремовим відтінком. Запах – властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Смак – властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Вологість – не більше 15%. Зараженість та забрудненість шкідниками хлібних запасів – не допускається. Фасування – від 2 до 10 кг (згідно замовлення), кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Крупа перлова колір світло-коричневий, смак і запах відповідає перловій крупі, без затхлого, пліснявого та інших сторонніх запахів і присмаків. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасування: харчові пакети вагою 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства. Крупа ячмінна подрібнені частинки зерен ячменю різної форми, колір світло-коричневий, смак і запах відповідає ячневій крупі, без затхлого, пліснявого та інших сторонніх запахів і присмаків. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасування: харчові пакети вагою від 0,7 кг до 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства Крупа пшенична подрібнені частинки зерен пшениці різної форми, колір світло- коричневий , смак і запах відповідає пшеничній крупі, без затхлого, пліснявого та інших сторонніх запахів і присмаків. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасування: харчові пакети вагою від 0,7 кг до 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства. Крупа пшоняна круглої форми, колір – жовтий різних відтінків, чисте, без різних домішків, без затхлого, пліснявого і інших запахів. Не нижче першого сорту. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасування: харчові пакети вагою 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ.На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства. Пластівці вівсяні виготовлені відповідно ДСТУ. Колір та смак відповідно крупі, без стороннього присмаку та запаху, не затхлий, без плісняви. Розсипчаста маса, характерна для цього виду круп. Масова частка вологи не більше ніж 10%. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасування: харчові пакети від 0,4 кг до 1 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства. Гречана крупа ядра гречки повинні бути цілі або надколоті. Колір – коричневий різних відтінків. Запах повинен відповідати крупі даного виду, без затхлого, пліснявого або інших сторонніх запахів. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасування: харчові пакети від 0,7 кг до 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства. Рис оброблений круглий. Поверхня рису повинна бути шорстка, білого кольору. Запах – властивий рисовій крупі без сторонніх запахів, не затхлий, без плісняви. Смак – властивій рисовій крупі, без сторонніх присмаків. Фасування: харчові пакети від 0,7 кг до 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства Крупа кукурудзяна подрібнені частинки зерен кукурудзи різної форми, колір світло- жовто - помаранчевий, смак і запах відповідає кукурудзяній крупі, без затхлого, пліснявого та інших сторонніх запахів і присмаків. Наявність шкідників не допускається. Фасування: харчові пакети вагою від 0,5 кг до 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 90% від загального строку зберігання відповідного товару, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення. Продукція повинна постачатися у спеціальній тарі та у транспорті з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 138 540 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ №42 "ДЖЕРЕЛЬЦЕ" ЗАГАЛЬНОГО РОЗВИТКУ УЖГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
ЄДРПОУ: | 35771550 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Оксана Касинець |
Телефон: | +380312653340 |
E-mail: | dzerelce42@ukr.net |
Місцезнаходження: | 88000, Україна, Закарпатська область,м. Ужгород, ВУЛ. ТИВОДАРА ЛЕГОЦЬКОГО, буд. 19 А |
0 |