Макаронні вироби (в асортименті) з борошна вищого гатунку, група А (ФАСОВАНІ від 1,0 до 5,0 кг). Колір: однотонний з кремовим або жовтуватим відтінком, без слідів непромісу. Смак і запах: характерні для макаронних виробів без кислого, гіркого, пліснявого, затхлого, стороннього. Форма: правильна, відповідно до назви, міцність макаронних виробів повинна забезпечити збереження їх форми. Поверхня: гладка, допускається незначна шершавість, злом виробів склоподібний. Стан виробів після варіння: не втрачають форми, не склеюються між собою, не створюють грудок, не розвалюються по швах. Вологість - не більше 13%. Вміст лому - не більше 4% по масі. Наявність крихт - не більше 3%. Не допускається наявність комірних шкідників. На кожній одиниці фасування (коробці) або на ярлику всередині упаковки, повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства- виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 80% від загального терміну придатності до споживання. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 97 556 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Державне некомерційне підприємство "Національний інститут раку" |
ЄДРПОУ: | 02011976 Досьє YouControl |
Сайт: | https://unci.org.ua/ |
Контактна особа: | Едуард Оскольський |
Телефон: | +380506421030 |
E-mail: | eduard.oskolskyy@unci.org.ua |
Місцезнаходження: | 03032, Україна, м. Київ,м. Київ, вул.Здановської Юлії, 33/43 |
0 |