Закупівлю оголошено - 12-12-2024, 19:24. Дата останніх змін - 12-12-2024, 19:24

М'ясо

М'ясо... Державна закупівля - UA-2024-12-12-021862-a М'ясо від замовника ТАРАЩАНСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ "ЕРУДИТ" ТАРАЩАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ від 12/12/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-12-021862-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-12-026972-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 12-12-2024, 19:24
по 17-12-2024, 00:00

З метою дотримання вимог ДСТУ 4590:2006 та 3143:2013 щодо рекомендованого строку зберігання свинини та м'яса птиці, поставка (передача) товару здійснюється партіями 1 раз на тиждень, а саме: в понеділок, в робочий час транспортом Постачальника, згідно з наданими заявками Покупця за адресами закладів освіти. Товар при поставці повинен супроводжуватись документами, що підтверджують якість та безпеку, а саме: копіями посвідчень про якість, та/або висновків санітарно–епідеміологічної експертизи, та/або декларації виробника, та/або іншим документальним підтвердженням якості та безпеки товару (у передбачених законодавством випадках). Згідно Постанови КМУ від 24.03.2021 № 305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку" та ДСТУ 4590:2006 свинина має бути нежирна (менше 15 грамів жиру на 100 грамів м’яса), незавітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівняні, глибина надрізів м'язової тканини не більше ніж 10 мм, без стороннього запаху. Згідно Постанови КМУ від 24.03.2021 № 305 "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку" та ДСТУ 3143:2013 м'ясо птиці (філе куряче) має бути без шкіри та кісток, колір від блідо-рожевого до рожевого, без стороннього запаху, консистенція охолодженого м'яса: м'язи щільні, пружні

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
34508.25
34 508,25 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ТАРАЩАНСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ "ЕРУДИТ" ТАРАЩАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ЄДРПОУ:24882690 Досьє YouControl
Контактна особа:Фещенко Яна
Телефон:380966899095
E-mail:uoerudyt@gmail.com
Місцезнаходження:
09500, Україна, Київська область,Тараща, вулиця Шевченка, будинок 39
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

32
кілограм
Україна ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна12-12-2024, 19:24
ЧастинафілеАктивна12-12-2024, 19:24
З шкіроюНіАктивна12-12-2024, 19:24
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна12-12-2024, 19:24
Наявність кістокНіАктивна12-12-2024, 19:24
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590

139
кілограм
Україна ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна12-12-2024, 19:24
Частинам'якоть без кісткиАктивна12-12-2024, 19:24
Термічний станохолодженеАктивна12-12-2024, 19:24
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:12-12-2024, 19:24:18
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:12-12-2024, 19:23:18
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ