«ДК 021:2015:03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція (CPV) ((яйце куряче 1 кат ) , ДСТУ 5028, пакування виробника . Ціна на товар встановлена в національній валюті України. В ціну включаються всі затрати учасника, пов’язані з виконанням Договору, в т. ч. витрати на транспортування, навантаження, розвантаження, сплату податків і зборів (обов’язкових платежів). У ціну товару повинно входити упаковка, розфасовка. Оплата за поставлений товар Замовником здійснюється протягом 7 (сім) банківських днів після підписання накладних. Замовник не несе відповідальності за затримку фінансування договору, яка виникає за наявності відповідного бюджетного фінансування, що виникає не з його вини. Постачання товару відбувається відповідно до заявок Замовника партіями, і повинна відповідати вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Продукти харчування постачаються за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність та якість. Термін придатності запропонованого товару на момент поставки повинен бути не менше 80% від загального терміну його реалізації. Забороняється завозити недоброякісний товар. На недоброякісний товар складається акт і такий товар повертається Постачальнику. Постачальник зобов’язаний замінити товар в продовж 2-х годин від моменту виявлення. Забороняється завозити без наявності супровідних документів щодо якості та безпеки, візуально сумнівна продукція не приймається. Поставка здійснюється транспортом Постачальника. Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні мати медичні книжки. Поставка товару здійснюється в день зазначений в замовленні Замовника в період з 9.00 до 13.00 год. Вимого щодо продукції Яйце куряче 1 кат : шкаралупа чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволено поодинокі цятки або смуги від транспортерної стрічки площею не більше ніж 1/32 поверхні. запах природний, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. Білок чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх включень. Жовток ледь видимий під час овоскопування, контури не окреслені, займає центральне або злегка зміщене положення, може злегка рухатися під час обертання яйця, без кров’яних плям або смужок Повітряна камера – нерухома. Поставляється у споживчій тарі. Без ГМО. Пакування: пакують згідно з ДСТУ для забезпечити цілість і якість під час транспортування, зберігання . Тара та пакувальні матеріали, мають бути чисті, міцні, сухі, без стороннього запаху та виготовлені з матеріалів, дозволених центральним орга¬ном виконавчої влади у сфері охорони здоров’я для цієї цілі. Маркування: Маркують тару згідно з ГОСТ та нормативно-правовими актами. Додатково на тару чи етикетку наносять: назву товару; кінцеву дату споживання «Вжити до» чи дату виготовлення та строк придатності; назву, повну адресу і телефон виробника, адресу потужностей (об’єкта)виробництва. У разі пакування яєць у спожиткове паковання (коробки для дрібноштучного пакування) дозволено не маркувати їх індивідуально за умови нанесення відповідної інформації на етикетці.і розташовування її таким чином, щоб вона пошкоджувалася під час відкривання паковання. Прокладки з яйцями розміщають у картонні ящики згідно з ГОСТ 13513. Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання.Якість повинна підтверджуватися декларацією виробника (постачальника) або посвідченням про якість, або сертифікатом відповідності, або іншим документом в якому обов’язково зазначені висновки санітарно-епідеміологічних експертиз. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим на момент поставки. Завантаження та вивантаження товару здійснюється представниками Постачальника та за рахунок Постачальника. Споживча та транспортна тара повинна мати маркування відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Поставка товару: до 31.12.2024 року або до повного виконання договірних зобов’язань. Замовник, за погодженням з Постачальником , може зменшувати кількість товару та суму договору в залежності від реальної потреби по товару. Місце поставки визначено у Додатку 1 до договору. Код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: 03140000-4
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 7 221,00 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Львівський державний музичний ліцей імені С.Крушельницької |
ЄДРПОУ: | 02214231 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Оксана Бабій |
Телефон: | +380322762411 |
E-mail: | bedronka1991@ukr.net |
Місцезнаходження: | 79005, Україна, Львівська область,м. Львів, вул. ЗЕЛЕНА, будинок 10 |
0 |