Закупівлю оголошено - 04-12-2024, 09:18. Дата останніх змін - 04-12-2024, 09:18

Закупівля товару за кодом ДК 021:2015: - ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо, (Кури-тушки, охолоджені; М'якоть без кістки яловича, охолоджена)

Закупівля товару за кодом ДК 021:2015: - ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо, (Кури-тушки, охолоджені; М'якоть без кістки яловича, охолоджена)... Державна закупівля - UA-2024-12-04-001343-a Закупівля товару за кодом ДК 021:2015: - ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо, (Кури-тушки, охолоджені; М'якоть без кістки яловича, охолоджена) від замовника Державне некомерційне підприємство "Національний інститут раку" від 12/4/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-04-001343-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-03-011937-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 04-12-2024, 09:18
по 07-12-2024, 10:00

Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
1340880
1 340 880,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Державне некомерційне підприємство "Національний інститут раку"
ЄДРПОУ:02011976 Досьє YouControl
Сайт:https://unci.org.ua/
Контактна особа:Едуард Оскольський
Телефон:+380506421030
E-mail:eduard.oskolskyy@unci.org.ua
Місцезнаходження:
03032, Україна, м. Київ,м. Київ, вул.Здановської Юлії, 33/43
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143

6 000,00
кілограм
03022 , Україна , Київська область , м. Київ , вул.Здановської Юлії, 33/43 ,
з 01-01-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станохолодженеАктивна04-12-2024, 09:18
Частинакурчата-бройлери тушкиАктивна04-12-2024, 09:18
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна04-12-2024, 09:18
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

4 000,00
кілограм
03022 , Україна , Київська область , м. Київ , вул.Здановської Юлії, 33/43 ,
з 01-01-2025 по 31-12-2025


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна04-12-2024, 09:18
Термічний станохолодженеАктивна04-12-2024, 09:18
Частинам'якоть без кісткиАктивна04-12-2024, 09:18
ВидяловичинаАктивна04-12-2024, 09:18
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:04-12-2024, 09:18:46
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:04-12-2024, 09:18:16
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          ПОРЯДОК ЗДІЙСНЕННЯ ОПЛАТИ 4.1. Оплата за поставлений Товар здійснюється по факту поставки згідно видаткової накладної (оформленої належним чином: підпис, печатка). 4.2. Замовник оплачує Товар шляхом перерахування коштів на банківський рахунок Постачальника. Ціна Товару визначається в видатковій накладній в національній валюті України – гривнях. 4.3. Розрахунки за поставлений Товар здійснюються за фактом поставки Товару протягом 14 (чотирнадцяти) календарних днів з дати одержання товару, що підтверджується підписаними Сторонами видатковими накладними. 4.4. Постачальник не має право самостійно змінювати ціни за якими підписано цей Договір.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          14
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ