Закупівлю оголошено - 03-12-2024, 15:04. Дата останніх змін - 03-12-2024, 15:04

Продукція тваринництва та супутня продукція

Продукція тваринництва та супутня продукція ... Державна закупівля - UA-2024-12-03-013620-a Продукція тваринництва та супутня продукція від замовника Військова частина 9953 від 12/3/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-12-03-013620-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-12-03-016153-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 03-12-2024, 15:04
по 06-12-2024, 00:00

Умови поставки Поставка повинна виконуватись автотранспортом Постачальника або автотранспортом компаній-перевізників за рахунок Постачальника, який має санітарний паспорт, водій, експедитор який повинен мати санітарну книжку (дані документи повинні бути надані у складі пропозиції). Замовник має право та повинен перевіряти наявність санітарного паспорту на транспорт та санітарну книжку водія, експедитора постачальника. Постачальник забезпечує таке пакування товару, яке необхідне для запобігання його пошкодженню або псуванню під час транспортування до кінцевого пункту призначення та відповідає нормам чинного законодавства. Поставка товару Здійснюється поставка: з дати підписання цього Договору – згідно заявок Замовника, які надаються в письмовій формі не менше, як за 36 годин до дати поставки, але непізніше ніж 25.12.2024 року. Кількість товару яйце куряче С1– 40 000 шт. Яйце куряче С1 повинне відповідати ДСТУ 5028:2008. Товар повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції, Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Пакування і тара. Яйце куряче С1 повинне бути чисте, непошкоджене, без видимих змін структури. Запах вмісту яйця повинен бути природній, без стороннього затхлого чи гнилісного. Дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України на використання і контакт з харчовими продуктами. Маркування. Маркування має бути виконане державною мовою, типографським способом, згідно вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», містити всю необхідну інформацію. Строк придатності. Яйце куряче С1 повинне становити не менше 90% від терміну зберігання продукції з дня поставки його на склад замовника.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
216000
216 000,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Військова частина 9953
ЄДРПОУ:14321759 Досьє YouControl
Контактна особа:Вадим Дахно
Телефон:+380663129468
E-mail:vdakhno@dpsu.gov.ua
Місцезнаходження:
Україна
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Яйце куряче столове, категорія Перша (M)

40 000,00
штука
Україна , Сумська область , Сумський район ,
по 25-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Маса одного яйцявід 53 до 62,9 гАктивна03-12-2024, 15:04
КатегоріяПерша (М)Активна03-12-2024, 15:04
Відповідність ДСТУ 5028ТакАктивна03-12-2024, 15:04
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:03-12-2024, 15:04:52
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:03-12-2024, 15:04:02
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Банківські
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          10
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ