Закупівлю оголошено - 29-11-2024, 16:01. Дата останніх змін - 29-11-2024, 16:01

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590,Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143,Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590,Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143,Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143... Державна закупівля - UA-2024-11-29-013835-a Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590,Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143,Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 від замовника НУ "Львівська політехніка" від 11/29/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-11-29-013835-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-11-29-015590-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 29-11-2024, 16:01
по 04-12-2024, 17:00

Поставка товару партіями (1 раз в тиждень) згідно заявок замовника. Умови оплати: післяоплата 100% протягом 30 календарних днів з дати поставки товару (окремої партії товару). Адреса доставки: 82660, Україна, Львівська область, с. Славське, вул. Івана Франка, 49. Проєкт договору додається.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
98334
98 334,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:НУ "Львівська політехніка"
ЄДРПОУ:02071010 Досьє YouControl
Сайт:http://www.lp.edu.ua
Контактна особа:Проць Мар'яна Юріївна
Телефон:380977068852
E-mail:marana90proc@gmail.com
Місцезнаходження:
79013, Україна, Львівська область,Львів, м. Львів, вул. С. Бандери,12, корпус 13
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590

200
кілограм
82660 , Україна , Львівська область , Славське , вул. І.Франка, 49 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частинаокіст без кісткиАктивна29-11-2024, 16:01
Термічний станохолодженеАктивна29-11-2024, 16:01
Відповідність стандартуДСТУ 4590Активна29-11-2024, 16:01
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143

200
кілограм
82660 , Україна , Львівська область , Славське , вул. І.Франка, 49 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Частиначетвертина задняАктивна29-11-2024, 16:01
Термічний станохолодженеАктивна29-11-2024, 16:01
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна29-11-2024, 16:01
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

200
кілограм
82660 , Україна , Львівська область , Славське , вул. І.Франка, 49 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ЧастинафілеАктивна29-11-2024, 16:01
Термічний станохолодженеАктивна29-11-2024, 16:01
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна29-11-2024, 16:01
З шкіроюНіАктивна29-11-2024, 16:01
Наявність кістокНіАктивна29-11-2024, 16:01
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:29-11-2024, 16:01:35
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:29-11-2024, 16:01:31
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Післяоплата 100% протягом 30 календарних днів з дати поставки товару (окремої партії товару)
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Календарні
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          30
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ