Закупівлю оголошено - 20-11-2024, 15:12. Дата останніх змін - 20-11-2024, 15:12

Капуста квашена, сорт перший, Горошок зелений консервований

Капуста квашена, сорт перший, Горошок зелений консервований... Державна закупівля - UA-2024-11-20-012206-a Капуста квашена, сорт перший, Горошок зелений консервований від замовника Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради від 11/20/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-11-20-012206-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-11-20-014196-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 20-11-2024, 15:12
по 25-11-2024, 08:00

Код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: 1.Капуста квашена, сорт перший ДК021-2015: 15331142-4 Оброблена капуста 2. Горошок зелений консервований ДК021-2015: 15331132-1 Оброблений горох Порядок оплати: Оплата вартості Товару відбувається шляхом безготівкового розрахунку, згідно накладних, наданих Постачальником, протягом 7 робочих днів.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
3860
3 860,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шумської міської ради
ЄДРПОУ:40492437 Досьє YouControl
Контактна особа:Головатюк Ірина Валентинівна
Телефон:+380961248772
E-mail:irinagolovatuk34@gmail.com
Місцезнаходження:
47100, Україна, Тернопільська область,м Шумськ, вулиця Українська, 59
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Капуста квашена, сорт перший

70
кілограм
47100 , Україна , Тернопільська область , м Шумськ , вул. Енергетична, 2 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Овочево-рослинна основакапустаАктивна20-11-2024, 15:04
Спосіб обробкиквашенаАктивна20-11-2024, 15:04
СортпершийАктивна20-11-2024, 15:04
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Горошок зелений консервований

3
кілограм
47100 , Україна , Тернопільська область , м Шумськ , вул. Енергетична, 2 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
БрендЩЕДРА НИВААктивна20-11-2024, 15:04
СортвищийАктивна20-11-2024, 15:04
Фасуваннябанка склянаАктивна20-11-2024, 15:04
Маса нетто0.46кілограмАктивна20-11-2024, 15:04
Відповідність ДСТУ 7165ТакАктивна20-11-2024, 15:04
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:20-11-2024, 15:11:41
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:20-11-2024, 15:04:19
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Оплата вартості Товару відбувається шляхом безготівкового розрахунку, згідно накладних, наданих Постачальником, протягом 7 робочих днів.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          7
          Умови доставки:
          Подія:
          Подання заявки
          Опис:
          Товар поставляється дрібними партіями на підставі заявок Покупця але не менше двох разів на тиждень. Заявка на поставку партії Товару може бути подана усно або письмово в довільній формі.
          Тип доставки:
          Повторювана поставка
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір доставки (%):
          100
          Період (днів):
          7
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ