Закупівлю оголошено - 12-11-2024, 16:45. Дата останніх змін - 12-11-2024, 16:45

Сир твердий

Сир твердий... Державна закупівля - UA-2024-11-12-015308-a Сир твердий від замовника ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930) від 11/12/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-11-12-015308-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-11-12-019150-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 12-11-2024, 16:45
по 15-11-2024, 08:10

Відповідно до розділу IV та V Проєкту договору. Примірні вимоги до сиру твердого сичужного 1. Сир твердий сичужний (з масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 50 %) повинен відповідати ДСТУ 4421:2005 «Сири тверді (український асортимент). Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. 2. Головки сиру (маса нетто не більше 3 кг) повинні бути запаковані у полімерну плівку, пакети багатошарові для вакуумного пакування або покриті парафінами, полімерними або комбінованими сплавами. Для транспортування та відвантаження сир додатково повинен упаковуватись у картонні ящики. Маса брутто однієї пакувальної одиниці (ящика) повинна бути не більше 24 кг. Всі пакувальні матеріали повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. 3. Маркування головок сиру в парафіновому покриві наноситься безпосередньо на головку сиру, а сирів у полімерній плівці або комбінованих сплавах – на зовнішній поверхні покриву із зазначенням інформації, визначеної ДСТУ 4421:2005 «Сири тверді (український асортимент). Технічні умови». На маркуванні пакувальної одиниці (ящика) зазначається інформація, визначена ДСТУ 4421:2005 «Сири тверді (український асортимент). Технічні умови». Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником. 4. Термін придатності до споживання сиру твердого сичужного в день його постачання до замовника повинен становити не менше 4 місяців при температурі зберігання від 0 0С до 8 0С.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
302400
302 400,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР ПІДГОТОВКИ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ ІМЕНІ ГЕНЕРАЛ-МАЙОРА ІГОРЯ МОМОТА(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 9930)
ЄДРПОУ:14321512 Досьє YouControl
Контактна особа:Мажара Алла Дмитрівна
Телефон:380472333347
E-mail:ADMazhara@dpsu.gov.ua
Місцезнаходження:
Україна, Черкаська область,Черкаси,
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сир твердий

1200
кілограм
Україна , Черкаська область , Черкаси ,
по 10-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Масова частка жирувід 50 до 55відсотокАктивна12-11-2024, 16:45
Відповідність ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)ТакАктивна12-11-2024, 16:45
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
    Файл
    Тип
    Приватність
    Стан
    Дата та час
    Дії
    Оголошення про проведення закупівлі
    публічнийЕкспортовано:12-11-2024, 16:45:22
      Тип документа: Проект договору
        Файл
        Тип
        Приватність
        Стан
        Дата та час
        Дії
        Проект договору
        публічнийЕкспортовано:12-11-2024, 16:45:08
          Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
          Подія:
          Поставка товару
          Опис:
          Оплата виключно в гривнях.
          Тип оплати:
          Пiсляоплата
          Тип днів:
          Робочі
          Розмір оплати(%):
          100
          Період (днів):
          20
          +-
          Пропозиції
          ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ