Технічні характеристики: Яйця курячі вищої категорії харчові столові (L). Шкарлупа чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволено поодинокі цятки, плями або смуги від транспортерної стрічки площею не більше ніж 1/8 поверхні. Маса одного яйця 63 г – 72.9 г. Запах вмісту яйця - природний, без стороннього затхлого чи гнилісного запаху. Колір білі або коричневі. На кожній одиниці фасування (ящику) повинна бути наступна інформація: назва підприємства виробника, місцезнаходження (юридична адреса), реєстраційний номер виробника, загальна назва продукту, позначення групи та категорії яєць, кількість яєць у ящику, кінцеву доту споживання «Вжити до» або дату сортування (пакування) та строк придатності, умови зберігання, позначення стандарту. Кожне яйце повинне мати маркування (групу, категорію), що чітко читається і не впливає на якість продукту. У разі маркування методом штампування чи напилювання використовують нешкідливі фарби, призначені для харчових потреб і дозволені центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я. На момент поставки термін придатності має становити не менш 80% вiд загального термін. Вимоги замовника: 1.Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ. 2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів дозволених для використання в Україні. 3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством. 4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації. Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні. 5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку. 6. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки. Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії. Транспортування – за рахунок постачальника. Місце поставки: м. Тернопіль, вул. Торговиця, 3; вул. Коцюбинського, 18а; Майдан Волі, 1; Теребовлянський район, с. Лошнів, НОК «Червона калина».
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 119 000,00 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ І.Я.ГОРБАЧЕВСЬКОГО МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ |
ЄДРПОУ: | 02010830 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Тетяна Валігура |
Телефон: | +380679231118 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 46001, Україна, Тернопільська область,м. Тернопіль, майдан Волі, буд. 1 |
0 |