Закупівлю оголошено - 28-10-2024, 15:35. Дата останніх змін - 28-10-2024, 15:35

Вершкове масло

Вершкове масло... Державна закупівля - UA-2024-10-28-011480-a Вершкове масло від замовника Боянська сільська рада від 10/28/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-10-28-011480-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-10-28-014108-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 28-10-2024, 15:35
по 31-10-2024, 00:00

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
27500
27 500,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Боянська сільська рада
ЄДРПОУ:04417576 Досьє YouControl
Контактна особа:Проданюк Микола
Телефон:380993056626
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
60321, Україна, Чернівецька область,Бояни, Головна
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399

55
кілограм
Україна , Чернівецька область , Бояни ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність ДСТУДСТУ 4399Активна28-10-2024, 15:35
ВидсолодковершковеАктивна28-10-2024, 15:35
Вміст жиру72.5%Активна28-10-2024, 15:35
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:28-10-2024, 15:35:11
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
Подія:
Поставка товару
Опис:
Масло повинно бути розфасоване в індивідуальні упаковки вагою до 500 грам. Переможець перед підписанням договору повинен надати: копію чи оригінал сертифікату на систему управління безпечністю харчових продуктів про те, що на підприємстві система управління безпечністю харчових продуктів, зберігання, реалізація та транспортування харчових продуктів відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018. IDT) Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі»., видані органом із сертифікації акредитованим Національним агентством з акредитації України на ім'я учасника дійсний на момент подання тендерної пропозиції.
Тип оплати:
Пiсляоплата
Тип днів:
Календарні
Розмір оплати(%):
100
Період (днів):
14
+-
Пропозиції
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ