Закупівлю оголошено - 17-10-2024, 13:01. Дата останніх змін - 17-10-2024, 13:01

Курчата-бройлери тушки, заморожені, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Печінка яловича, заморожена; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589

Курчата-бройлери тушки, заморожені, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Печінка яловича, заморожена; Лопатка яловича без кістки, охолоджена... Державна закупівля - UA-2024-10-17-007632-a Курчата-бройлери тушки, заморожені, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Печінка яловича, заморожена; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589 від замовника КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ" ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ від 10/17/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-10-17-007632-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-10-17-009282-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 17-10-2024, 13:01
по 22-10-2024, 00:00

Партіями, відповідно заявки Замовника до 23.12.2024

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
361285
361 285,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ" ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
ЄДРПОУ:02006716 Досьє YouControl
Контактна особа:Андрій Бабаян
Телефон:+380617698131
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
69600, Україна, Запорізька область,м.Запоріжжя, ОРІХІВСЬКЕ ШОСЕ, 10
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Курчата-бройлери тушки, заморожені, ДСТУ 3143

1500
кілограм
69600 , Україна , Запорізька область , Запоіжжя , Оріхівське шосе, 10 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна17-10-2024, 13:01
Термічний станзамороженеАктивна17-10-2024, 13:01
Частинакурчата-бройлери тушкиАктивна17-10-2024, 13:01
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

500
кілограм
69600 , Україна , Запорізька область , Запоіжжя , Оріхівське шосе, 10 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Наявність кістокНіАктивна17-10-2024, 13:01
З шкіроюНіАктивна17-10-2024, 13:01
Відповідність ДСТУ 3143ТакАктивна17-10-2024, 13:01
Термічний станохолодженеАктивна17-10-2024, 13:01
ЧастинафілеАктивна17-10-2024, 13:01
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Печінка яловича, заморожена

300
кілограм
69600 , Україна , Запорізька область , Запоіжжя , Оріхівське шосе, 10 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Термічний станзамороженеАктивна17-10-2024, 13:01
ЧастинапечінкаАктивна17-10-2024, 13:01
ВидяловичинаАктивна17-10-2024, 13:01
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589

500
кілограм
69600 , Україна , Запорізька область , Запоіжжя , Оріхівське шосе, 10 ,
по 31-12-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
Відповідність стандартуДСТУ 4589Активна17-10-2024, 13:01
Термічний станохолодженеАктивна17-10-2024, 13:01
Частиналопатка без кісткиАктивна17-10-2024, 13:01
ВидяловичинаАктивна17-10-2024, 13:01
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:17-10-2024, 13:01:52
Тип документа: Проект договору
ФайлСтанДата та час
Експортовано:17-10-2024, 13:01:07
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків):
Подія:
Поставка товару
Тип оплати:
Пiсляоплата
Тип днів:
Календарні
Розмір оплати(%):
100
Період (днів):
30
+-
Пропозиції
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ