Закупівлю оголошено - 16-10-2024, 09:43. Дата останніх змін - 16-10-2024, 09:43

Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399

Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399... Державна закупівля - UA-2024-10-15-014196-a Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399 від замовника Державна установа "Рівненський слідчий ізолятор" від 10/16/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-10-15-014196-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-10-15-015520-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 16-10-2024, 09:43
по 19-10-2024, 00:00

Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
10500
10 500,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Державна установа "Рівненський слідчий ізолятор"
ЄДРПОУ:08564400 Досьє YouControl
Контактна особа:Каламбет Володимир Олександрович
Телефон:+380678318550
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
33001, Україна, Рівненська область,Рівне, Дворецька, 116
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399

30
кілограм
33001 , Україна , Рівненська область , Рівне , Дворецька, 116 ,
по 25-10-2024


ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидсолодковершковеАктивна15-10-2024, 16:45
Відповідність ДСТУДСТУ 4399Активна15-10-2024, 16:45
Вміст жиру72.5%Активна15-10-2024, 16:45
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:16-10-2024, 09:43:07
Видалено16-10-2024, 09:04:10
Тип документа: Проект договору
ФайлСтанДата та час
Експортовано:15-10-2024, 16:45:10
Умови доставки:
Подія:
Підписання договору
Тип доставки:
Одноразова поставка
Тип днів:
Робочі
Розмір доставки (%):
100
Період (днів):
30
+-
Пропозиції
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ