Закупівлю оголошено - 14-10-2024, 15:50. Дата останніх змін - 14-10-2024, 15:50

Масло солодковершкове 72,6%, ДСТУ 4399

Масло солодковершкове 72,6%, ДСТУ 4399... Державна закупівля - UA-2024-10-14-009750-a Масло солодковершкове 72,6%, ДСТУ 4399 від замовника ДЕРЖАВНА УСТАНОВА «ЛАДИЖИНСЬКА ВИПРАВНА КОЛОНІЯ (№39)» від 10/14/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-10-14-009750-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-10-14-011686-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 14-10-2024, 15:50
по 17-10-2024, 09:00

Масло солодковершкове 72,6%, ДСТУ 4399

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
4800
4 800,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ДЕРЖАВНА УСТАНОВА «ЛАДИЖИНСЬКА ВИПРАВНА КОЛОНІЯ (№39)»
ЄДРПОУ:08562565 Досьє YouControl
Контактна особа:Харжевський Петро Григорович
Телефон:+380672381889
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
24324, Україна, Вінницька область,селище Губник, вул. Гранітна 15, Ладижинської ТГ
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Масло солодковершкове 72,6%, ДСТУ 4399

15
кілограм
24324 , Україна , Вінницька область , м.Ладижин, сел Губник , вул. Гранітна 15 ,
по 28-10-2024


Ідентифікатор профілю: 289072-15530000-127900-40996564
Ідентифікатор реєстру: 825f7910fb1e438dba2d582d5efebed9
ОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУСтатусДата публікації
ВидсолодковершковеАктивна14-10-2024, 15:00
Відповідність ДСТУДСТУ 4399Активна14-10-2024, 15:00
Вміст жиру72.6%Активна14-10-2024, 15:00
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:14-10-2024, 15:50:03
Тип документа: Проект договору
ФайлСтанДата та час
Експортовано:14-10-2024, 15:00:56
+-
Пропозиції
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ