Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 153 615,50 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Катеринівська сільська рада Кропивницького району Кіровоградської області |
ЄДРПОУ: | 41744542 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Олійник Аліна Юріївна |
Телефон: | +380999095264 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 27631, Україна, Кіровоградська область,село Катеринівка, проспект Гагаріна 8 |
0 |
Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см, - Мандарини мають бути свіжі, стиглі, чисті, без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною біля основи плода плодоніжкою. Допускаються плоди з відпавшою, але не вирваною плодоніжкою. Запах та смак – властиві свіжим мандаринам, смак солодкий, без стороннього запаху та присмаку. Забарвлення: світло-помаранчеве, помаранчеве, помаранчево-червоне. Не допускаються-плоди зелені, підморожені та гнилі. Часник свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 3233, - Часник свіжий цибулини визрілі, здорові, чисті, цілі, непророслі, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, типової форми та кольору, з сухими зовнішніми лусками. Зараженість нематодами та кліщами –не допускається. Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сотру, від 4 см, ДСТУ 3234, - Цибуля ріпчаста свіжа. Цибуля першого ґатунку. Цибулини доспілі, здорові, чисті, свіжі, сухі, не пророслі, властиві для даного ботанічного сорту форми і кольору, з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою. Не пошкоджена шкідниками. Морква молода свіжа, з обрізаною зеленню, - Морква столова свіжа. Коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, незів'ялі, не тріснуті, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типової для ботанічного сорту по формі і забарвленню, з довжиною черешків не більше 2 см або без них, але без пошкодження плічок коренеплоду. Допускаються коренеплоди з відхиленнями за формою, але не потворні. Капуста білоголова свіжа, середньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, - Капуста білоголова свіжа. Товарний сорт - перший. Качани повинні бути свіжими, здоровими, цілими, щільними, не ушкодженими сільськогосподарськими шкідниками. Мати нормальний запах властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку, без загнилих, жовтих, зів’ялих та забруднених листків. Гарбузи продовольчі свіжі, з плоскою, овальною та округлою формою, ДСТУ 3190, - Плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологи, властивої для даного ботанічного сорту форми та забарвлення, з плодоніжкою чи без неї. Без ознак гнилі та механічного пошкодження. Зів’ялі, зі зморшками, загнивші, запарені плоди – не допускаються. Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, - Буряк діаметром 5- 10 см. Заборонено: загниваючі та з механічними пошкодженнями, забруднені (дозволяється наявність землі до 1%), позеленілі, підморожені, підсохлі, заражені стебловим нематодом та кліщами плоди. Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, першого сорту, - Апельсини мають бути свіжі, стиглі, чисті, без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками та хворобами, з рівно зрізаною біля основи плода плодоніжкою. Допускаються плоди з відпавшою, але не вирваною плодоніжкою. Запах та смак – властиві свіжим апельсинам, смак солодкий, без стороннього запаху та присмаку. Забарвлення: світло-помаранчеве, помаранчеве, помаранчево-червоне. Не допускаються-плоди зелені, підморожені та гнилі. Яблука свіжі, середньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133, - Плоди без пошкоджень шкідниками і хворобами, без пошкодження шкірки плоду. Плоди однорідні за ступенем зрілості, але не зелені і не перезрілі. Не допускається підшкірна плямистість, вꞌянення, побуріння м’якоті, механічні пошкодження. Без стороннього запаху та смаку. Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, першого сорту, - Плоди лимонів будь-якого продовольчого сорту повинні бути свіжі, чисті, без механічний пошкоджень, без пошкоджень шкідниками і хворобами, без стороннього запаху і присмаку. Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см - Банани свіжі, без ознак гнилі, десертні, стиглі, жовтого кольору з незначними залишками зелені на кінцях, без механічних пошкоджень, без сторонніх присмаків та запахів, без зайвої кількості вологи. М’якоть щільна, шкірка легко від неї відділяється. Товар постачається: партіями один раз на тиждень в робочі дні з 8-00 до 16-00, за заявками Замовника до повного виконання сторонами договірних зобов’язань. Доставка товару виконується силами і за рахунок Учасника. Поставка продукції виконується протягом 2 (двох) календарних днів в робочий час закладів з моменту одержання Учасником письмових/усних заявок Замовника будь-яким способом (по телефону, листом, по факсу, або по електронній пошті), якщо інший строк поставки не буде узгоджений сторонами додатково. Учасник повинен надати разом з Договором про закупівлю: 1 Копію експлуатаційного дозволу або рішення про державну реєстрацію потужностей.