Закупівлю оголошено - 30-09-2024, 15:30. Дата останніх змін - 30-09-2024, 15:31

Буряк свіжий, капуста білокачанна

Буряк свіжий, капуста білокачанна... Державна закупівля - UA-2024-09-30-007778-a Буряк свіжий, капуста білокачанна від замовника ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 3114 НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ від 9/30/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-09-30-007778-a / на ProZorro / на DoZorro
Період уточнень
Триває
Завершився
з 30-09-2024, 15:30
по 04-10-2024, 08:00
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 05-10-2024, 00:00
по 09-10-2024, 08:00
Аукціон Період аукціонів
Буде визначено з початком прийому пропозицій

Спрощена закупівля
Статус:Період уточнень
Бюджет:
648000
648 000,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Мінімальний крок аукціону:6 480,00 UAH
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Розгляд пропозицій:Поступовий
Мінімальна кількість пропозицій:1
Наявність прекваліфікації:Ні
Замовник:ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 3114 НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ
ЄДРПОУ:45526274 Досьє YouControl
Контактна особа:Харченко Олександра Василівна
Телефон:380970543755
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
Україна
0



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Активний
Буряк свіжий, капуста білокача ...
648 000,00 UAH (з ПДВ)
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Буряк свіжий

10000
кілограм
Україна Київська область
по 24-12-2024
03220000-9
Овочі, фрукти та горіхи


Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Строк поставки/виконання робіт/надання послуг:Класифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Капуста білокачанна

30000
кілограм
Україна Київська область
по 24-12-2024
03220000-9
Овочі, фрукти та горіхи


+-
Пропозиції
+ -
Документи тендеру
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:30-09-2024, 15:31:35
Тип документа: Тендерна документація
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ