Код ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи (Морква свіжа, перший ґатунок, 20-50 мм, ДСТУ 7035, 1 кг (деталізований Код ДК 021:2015 - 03221112-4 Морква); Цибуля ріпчаста свіжа, ґатунок перший, від 4 см, ДСТУ 3234, 1 кг (деталізований Код ДК 021:2015 - 03221113-1 Цибуля); Буряк столовий 1-го гатунку, 5-10см, ДСТУ- 7033:2009 (деталізований Код ДК 021:2015 - 03221111-7 Буряк); Капуста білоголова свіжа, ранньостигла, ДСТУ 7037,1 кг (деталізований Код ДК 021:2015 - 03221410-3 Капуста качанна) Поставка товару за рахунок Постачальника. Місце доставки: вул. Лісова,1, м. Нетішин, Хмельницька обл. 30100 (харчоблок) періодичність поставки: раз на тиждень, у будні дні з 08 год.00 хв. до 15 год. 00 хв. (дрібними партіями, згідно поданої заявки). Ціни на товар не повинні перевищувати середньостатистичних цін на аналогічну продукцію по Хмельницькій області, а також Моніторингу цін на соціально значущі продовольчі товари у роздрібній мережі Хмельницької області (сайт Хмельницької обласної державної адміністрації http://www.adm-km.gov.ua/?page_id=546). Умови оплати: 100% після оплата протягом 10 робочих днів з моменту поставки партії товару. Умови оплати: 100% після оплата протягом 10 робочих днів з моменту поставки партії товару. Капуста білокачанна повинна бути урожаю 2024 року та має відповідати наступним характеристикам: загальним вимогам ДСТУ 7037:2009, ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі; без ГМО; без нітратів. Капуста повинна мати відповідну форму та колір, без дефектів, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками. Головки мають бути свіжі, цілком сформовані, цілі, здорові, без гнилі, глибоких порізів, тріщин, що зачіпляють м’якоть, не допускається головки капусти підморожені, зі сторонніми запахами. Товар ваговий, сухий, чистий, середнього розміру, не в’ялий, фасований в сітки або ящики, має відповідати діючим стандартам якості. Товар повинен бути безпечним, придатним до споживання, правильно маркованим та відповідати діючим державним стандартам. Морква повинна бути урожаю 2024 року та має відповідати наступним характеристикам: загальним вимогам ДСТУ 7035:2009, ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі; без ГМО; без нітратів. Морква повинна мати відповідну форму та колір, без дефектів, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками. Коренеплоди мають бути свіжі без гнилі, без надривів шкіри, глибоких порізів, тріщин, що зачіпляють м’якоть, не допускається коренеплоди підморожені, зі сторонніми запахами. Товар ваговий, сухий, чистий, середнього розміру, не в’ялий, фасований в сітки або ящики, має відповідати діючим стандартам якості. Товар повинен бути безпечним, придатним до споживання, правильно маркованим та відповідати діючим державним стандартам. Буряк червоний столовий повинен бути урожаю 2024 року та має відповідати наступним характеристикам: загальним вимогам ДСТУ 7033:2009, ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі; без ГМО; без нітратів. Буряк повинен мати відповідну форму та колір, без дефектів, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками. Коренеплоди мають бути свіжі без гнилі, без надривів шкіри, глибоких порізів, тріщин, що зачіпляють м’якоть, не допускається коренеплоди підморожені, зі сторонніми запахами. Товар ваговий, сухий, чистий, середнього розміру, не в’ялий, фасований в сітки або ящики, має відповідати діючим стандартам якості. Товар повинен бути безпечним, придатним до споживання, правильно маркованим та відповідати діючим державним стандартам. Цибуля ріпчаста повинна бути урожаю 2024 року та має відповідати наступним характеристикам: загальним вимогам ДСТУ 3234-95, ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі; без ГМО; без нітратів. Цибуля повинна мати відповідну форму та колір, без дефектів, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками. Цибулини мають бути визрілі, цілі, здорові, не пророслі, без гнилі, без надривів шкіри, глибоких порізів, тріщин, що зачіпляють м’якоть, не допускається цибулини підморожені, зі сторонніми запахами. Товар ваговий, сухий, чистий, середнього розміру, не в’ялий, фасований в сітки або ящики, має відповідати діючим стандартам якості. Товар повинен бути безпечним, придатним до споживання, правильно маркованим та відповідати діючим державним стандартам. На момент поставки товару залишковий термін його придатності повинен бути не меншим, ніж 90% загального терміну придатності. Товар повинен відповідати показникам якості, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам. Маркування: відповідно до норм законодавства. Термін придатності: повинен бути вказаний в супровідній документації.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 68 750,00 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Комунальне некомерційне підприємство Нетішинської міської ради "Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин" |
ЄДРПОУ: | 40365451 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Оксана Гибалюк |
Телефон: | +380974164979 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 30100, Україна, Хмельницька область,м. Нетішин, вул. Лісова, 1 |
0 |