Закупівлю оголошено - 22-08-2024, 16:25. Дата останніх змін - 22-08-2024, 16:25

Заправки та приправи

Державна закупівля - UA-2024-08-22-010892-a Заправки та приправи від замовника ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "НАЦІОНАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ ЦЕНТР РАДІАЦІЙНОЇ МЕДИЦИНИ, ГЕМАТОЛОГІЇ ТА ОНКОЛОГІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ" від 8/22/2024 на онлайн торговельному майданчику в Україні ➤ e-tender.ua. E-tender logo
Закупівля: UA-2024-08-22-010892-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-08-22-013031-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 22-08-2024, 16:25
по 27-08-2024, 00:00

фасування по 1 кг

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:
30000
30 000,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "НАЦІОНАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ ЦЕНТР РАДІАЦІЙНОЇ МЕДИЦИНИ, ГЕМАТОЛОГІЇ ТА ОНКОЛОГІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ"
ЄДРПОУ:45350633 Досьє YouControl
Контактна особа:Ярошенко Жанна
Телефон:380672315483
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
04050, Україна, м. Київ,вул.Іллєнка Юрія, будинок 53
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Сіль харчова, кам'яна, помел 1, ґатунок перший

1000
кілограм
Україна ,
по 31-12-2024


Ідентифікатор профілю: 101871-15870000-579040-40996564
Ідентифікатор реєстру: 642b76c9d37d4cd381be2b7102310f88
ІДЕНТИФІКАТОР ХАРАКТЕРИСТИКИОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУ
3b08a39ce2f84051aec41ae5b5c6a9daПомел1
71895d7c345e4484a89fb616f263eb77Ґатунокперший
dec2c1e7d86647c5b08b8a4871b52b41ДобавкиНі
e341b136c53348dc8afd6a44b241dbe0Видкам'яна
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:22-08-2024, 16:25:07
Тип документа: Проект договору
ФайлСтанДата та час
Експортовано:22-08-2024, 16:24:39
+-
Пропозиції
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ