Яловичина великими шматками, без кістки. Вищого ґатунку, охолоджена. Допускається м'ясо з задньої, грудної або спинної частини туші (шинка, лопатка, корейка). Відповідність ДСТУ 4589:2006. Свинина великим шматками, без кістки, вищого ґатунку, охолоджена. Не жирна (менше 15 грамів жиру на 100 грам м'яса). Допускається м'ясо з задньої, грудної або спинної частини туші (шинка, лопатка, корейка). Відповідність ДСТУ 4590:2006. Філе куряче охолоджене, рожевого кольору, без кістки, без шкіри, без механічних пошкоджень, розрізів та плям.Свіже та якісне, без чужорідних часточок, бруду, крові, сторонього запаху. Відповідність ДСТУ 3143-2013. Товар має бути свіжим та якісним (за органолептичними, хімічними, мікроскопічними, гістологічними показниками). Без сторонніх запахів та слизювання. Не допускається товар неякісної технологічної обробки, з ознаками заморожування, із зміненим кольором, ознаками несвіжості. Товар має відповідати діючим стандартам, правилам, технічним умовам тощо, що регулюють відповідність даного виду товару. Якість має бути підтверджена сертифікатами якості від виробника. Мають бути в наявності всі реєстраційні посвідчення та дозвільні документи. Поставка товару здійснюється згідно замовлень в період з вересня 2024 до 27.12.2024. 3 рази на тиждень до 11 години за заявками Замовника.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 167 525,00 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Житомирська спеціальна школа Житомирської обласної ради |
ЄДРПОУ: | 05395948 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Наталя Матущак |
Телефон: | +380976928663 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 10014, Україна, Житомирська область,Житомир, вул. Синельниківська, будинок 12 |
0 |