Закупівлю оголошено - 03-08-2024, 17:36. Дата останніх змін - 03-08-2024, 17:36

Фруктові та овочеві соки

Закупівля: UA-2024-08-03-000344-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-08-03-000350-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 03-08-2024, 17:36
по 12-08-2024, 00:00

Фруктові та овочеві соки код ДК 021:2015:15320000-7 Сік грушево-яблучний 100% відновлений пастеризований

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:24 000,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Мистецький ліцей "Зміна" Дніпровського району м. Києва
ЄДРПОУ:22933034 Досьє YouControl
Контактна особа:Тимошенков Володимир
Телефон:380936572047
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
02094, Україна, м. Київ,м. Київ, вул. Краківська буд.20
1



+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Соки

400
літр
02094 , Україна , м. Київ , м. Київ, вулиця Краківська, 20 ,
з 26-08-2024 по 31-10-2024
15320000-7
Фруктові та овочеві соки


Ідентифікатор профілю: 902171-15320000-153230-40996564
Ідентифікатор реєстру: db3f24648ed742e9a9b5f18706768da1
ІДЕНТИФІКАТОР ХАРАКТЕРИСТИКИОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУ
37cfeb8e1edb447b9612f4145d2dc713Цукор або підсолоджувачі у складіНі
40c8fcb3bca74dd1bdca7488335717b6Спосіб обробкипастеризований
4851e879ca724f8ea98be91e04b392a4Кількість соку або плодової частини у складі100%
82b7f81686874a448d75c99da11970caОснова сокугруша
97b7e42533b9443090b8f40ffa9e81b2Додаткияблуко
c2eab7eda1f844c7a62dfaf599477cb0Видвідновлений
ce08eadd0d8d44abbea615907ca6252bОб'ємвід 0.95 до 1л.
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:03-08-2024, 17:36:19
Тип документа: Проект договору
ФайлСтанДата та час
Експортовано:03-08-2024, 17:34:50
+-
Пропозиції
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ