Поставка товару проводиться партіями протягом двох робочих днів з дати отримання заявки від Замовника з 08:00 до 14:00 год. Товар поставляється розфасованим у вакуумну упаковку: м’якоть без кістки свинна, охолоджена – по 3-5 кг; вирізка свинна, холоджена – по 2-3 кг; кури-тушки, охолоджені – по 2-5 кг; філе куряче, охолоджене – по 3-5 кг. Розрахунки за поставлений товар здійснюються на підставі видаткової накладної та виставленого рахунку-фактури протягом 7 (семи) робочих днів з дати отримання товару.
Статус: | Очікування пропозицій |
Бюджет: | 103 018,70 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Національний університет харчових технологій |
ЄДРПОУ: | 02070938 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Василенко Анастасія |
Телефон: | 380442879020 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 01033, Україна, Київська область,Київ, Володимирська, буд.68 |
1 |