Поставка товару проводиться партіями протягом двох робочих днів з дати отримання заявки від Замовника з 08:00 до 14:00 год. Товар поставляється розфасованим у вакуумну упаковку: м’якоть без кістки свинна, охолоджена – по 3-5 кг; вирізка свинна, холоджена – по 2-3 кг; кури-тушки, охолоджені – по 2-5 кг; філе куряче, охолоджене – по 3-5 кг. Розрахунки за поставлений товар здійснюються на підставі видаткової накладної та виставленого рахунку-фактури протягом 7 (семи) робочих днів з дати отримання товару.
Статус: | Завершена закупівля |
Бюджет: | 103 018,70 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Національний університет харчових технологій |
ЄДРПОУ: | 02070938 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Василенко Анастасія |
Телефон: | 380442879020 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 01033, Україна, Київська область,Київ, Володимирська, буд.68 |
7 |
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.