Закупівлю оголошено - 17-04-2024, 14:58. Дата останніх змін - 17-04-2024, 14:58

Масло солодковершкове 73%

Закупівля: UA-2024-04-17-009022-a / на ProZorro / на DoZorro
Рядок плану закупівлі та обґрунтування: UA-P-2024-04-17-011809-a
Період подачі пропозицій
Очікується
Триває
Завершився
з 17-04-2024, 14:58
по 22-04-2024, 09:00

ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло Постачання здійснюється виключно за рахунок Учасника-переможця (в подальшому Постачальника) 2-3 рази на тиждень дрібними партіями (відповідно до заявок Замовника). Фасування до 1 кг. Поставка товару здійснюється в робочі дні тижня з 8.00-17.00.

Запит (ціни) пропозицій
Статус:Очікування пропозицій
Бюджет:5 130,00 UAH (з ПДВ)
Вид предмету закупівлі:Товари
Оцінка пропозицій:За вартістю придбання
Попередній етап:ТакПерейти до відбору
Замовник:Управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради
ЄДРПОУ:37361483 Досьє YouControl
Сайт:http://www.ouo.gov.ua
Контактна особа:Галина Бойченко
Телефон:+380667850152
E-mail:[email protected]
Місцезнаходження:
08703, Україна, Київська область,місто Обухів, вул. Каштанова, будинок 13
0


+ Лоти з моїми пропозиціями + відкрити всі - закрити всі
+ -
Закупівля:
+-
Позиції
Конкретна назва предмета закупівліКількість / Од.виміруАдреса доставки / Період доставкиКласифікатор ДК 021:2015 (CPV)Класифікатори

Масло солодковершкове 73%, ДСТУ 4399, 1 кг

18
кілограм
08703 , Україна , Київська область , м.Обухів , вул. Київська, 170 А ,
по 31-12-2024
15530000-2
Вершкове масло


Ідентифікатор профілю: 289073-15530000-127900-40996564
Ідентифікатор реєстру: 825f7910fb1e438dba2d582d5efebed9
ІДЕНТИФІКАТОР ХАРАКТЕРИСТИКИОПИС ХАРАКТЕРИСТИКИЗНАЧЕННЯОДИНИЦІ ВИМІРУ
16a71d889a0a452e8fc44adc457bb4beВміст жиру73.0
5b73a620cf824545be3c7a2c7fb29e4eВідповідність ДСТУДСТУ 4399
be7a553db83249ffab4607c41ff9a1a3Видсолодковершкове
+ -
Документи
Тип документа: Оголошення про проведення закупівлі
ФайлСтанДата та час
Експортовано:17-04-2024, 14:58:05
Тип документа: Проект договору
ФайлСтанДата та час
Експортовано:17-04-2024, 14:56:58
+-
Пропозиції
ПОДАТИ ПРОПОЗИЦІЮ