Період оскарження умов закупівлі - по 21-02-2024, 00:00
Подача вимоги на умови закупівлі - по 21-02-2024, 00:00
Статус: | Завершена закупівля |
Бюджет: | 175 500,00 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Мінімальний крок аукціону: | 877,50 UAH |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Замовник: | ВАШКОВЕЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА |
ЄДРПОУ: | 04417889 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Олександра Добровольська |
Телефон: | +380969968761 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 60222, Україна, Чернівецька область,Дністровський р-н, с. Вашківці, вул. Грушевського,буд. 22 |
0 |
Шановний Учаснику, при розгляді Вашої тендерної пропозиції виявлено такі невідповідності: 1. - наявність в учасника процедури закупівлі працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід : - відомості про водіїв, які будуть здійснювати поставку товару підтверджується копією посвідчення водія на право керування транспортними засобами (Розділ III п.5 Тендерної документації). Повинен надати: - копію посвідчення водія на право керування транспортними засобами. 2. - якщо учасник не є виробником то він надає копію договору з виробником про поставку товарів або дилерський договір(лист) або договір про співпрацю чинний на момент розкриття. Найменування виробника (постачальника, дилера тощо) має співпадати з найменуванням зазначеним в документах, що підтверджують якість або відповідність товару. (Розділ ІІІ п.6 Тендерної документації). Повинен надати: - копію договору з виробником про поставку товарів або дилерський договір(лист) або договір про співпрацю чинний на момент розкриття. Найменування виробника (постачальника, дилера тощо) має співпадати з найменуванням зазначеним в документах, що підтверджують якість або відповідність товару. 3. - сканований оригінал сертифікату працівника або фізичної особи-підприємця, який пройшов навчання з питань безпечності харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019 (22000:2018/22000:2007/22000:2005) щодо основ системи НАССР. (Розділ III п. 7 Тендерної документації). Повинен надати: - сканований оригінал сертифікату працівника або фізичної особи-підприємця, який пройшов навчання з питань безпечності харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019 (22000:2018/22000:2007/22000:2005), щодо основ системи НАССР.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.