Період оскарження умов закупівлі - по 18-02-2024, 00:00
Статус: | Завершена закупівля |
Бюджет: | 234 535,00 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Мінімальний крок аукціону: | 1 172,68 UAH |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Замовник: | БОРОДЯНСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ З ГЕРІАТРИЧНИМ ВІДДІЛЕННЯМ |
ЄДРПОУ: | 02770104 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Наталія Маркітан |
Телефон: | +380678818386 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 07801, Україна, Київська область,смт Бородянка, вулиця Ветеранів, 1 |
4 |
1. Перелік виявлених невідповідностей: Учасником не враховано абзац 6 до розділу ІІІ. Інструкція з підготовки тендерної пропозиції, пункт 1 до Додатку 2, пункт 2 до Додатку 2, пункт 2.3 до Додатку 3 , пункт 3.1.4 до Додатку 3 до тендерної документації, а саме: Не надано згоду суб’єкта персональних даних на обробку, використання, поширення та доступ до персональних даних згідно з вимогами чинного законодавства України та надає(ють) її в документах, що підтверджують повноваження щодо підпису документів Не надано сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів Учасника стосовно зберігання та реалізації товару, що є предметом закупівлі, який відповідає вимогам ДСТУ ІSО 22000:2019 (22000:2018/22000:2007/22000:2005) з наданням звіту за результатами сертифікаційної перевірки та оцінки системи управління безпечності харчових продуктів або всіх щорічних звітів за результатами аудиту згідно чинного законодавства (сертифікат надано на ТОВ «МАСЛЯНА», а не на учасника) Не надано сканований оригінал сертифікату працівника або фізичної особи-підприємця, які пройшли навчання з питань безпечності харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ІSО 22000:2019 (22000:2018/22000:2007/22000: 2005) щодо основ системи НАССР (сертифікат надано на ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів», а не на працівника або фізичну особу-підприємця) Не надано надати особові медичні книжки на всіх працівників, визначених довідкою довільної форми про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, відповідно до Наказу МОЗ України від 21.02.2013 № 150 - перша та остання сторінки, що має бути підтверджено проходження саме останнього медогляду із додаванням копії медичних карт огляду осіб для визначення спроможності займатися відповідним видом діяльності за станом здоров’я (не надано). В медичних книжках повинно бути зазначено, що дані працівники працюють в учасника, або у перевізника (надано медичні книжки термін дії яких закінчився, не зазначено що даний працівник працює в учасника) Не надано лист-відгук (або рекомендаційний лист тощо) (не менше одного) від контрагента згідно з аналогічним договором, який зазначено в довідці та надано у складі тендерної пропозиції про належне виконання цього договору. 2. Посилання на вимогу (вимоги) тендерної документації, щодо якої (яких) виявлені невідповідності: абзац 6 до розділу ІІІ. Інструкція з підготовки тендерної пропозиції до тендерної документації: інформацію (в довільній формі) з переліком уповноважених осіб щодо підпису документів (тендерної пропозиції учасника процедури закупівлі та договору за результатами проведення процедури закупівлі). Особа(и), що визначена(і) згідно з даним пунктом, складає(ють) згоду суб’єкта персональних даних на обробку, використання, поширення та доступ до персональних даних згідно з вимогами чинного законодавства України та надає(ють) її в документах, що підтверджують повноваження щодо підпису документів; пункт 1 до Додатку 2 до тендерної документації: Сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів Учасника стосовно зберігання та реалізації товару, що є предметом закупівлі, який відповідає вимогам ДСТУ ІSО 22000:2019 (22000:2018/22000:2007/22000:2005) з наданням звіту за результатами сертифікаційної перевірки та оцінки системи управління безпечності харчових продуктів або всіх щорічних звітів за результатами аудиту згідно чинного законодавства пункт 2 до Додатку 2 до тендерної документації: Сканований оригінал сертифікату працівника або фізичної особи-підприємця, які пройшли навчання з питань безпечності харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ІSО 22000:2019 (22000:2018/22000:2007/22000: 2005) щодо основ системи НАССР. пункт 2.3 до Додатку 3 до тендерної документації: Надати особові медичні книжки на всіх працівників, визначених довідкою довільної форми про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, відповідно до Наказу МОЗ України від 21.02.2013 № 150 - перша та остання сторінки, що має бути підтверджено проходження саме останнього медогляду із додаванням копії медичних карт огляду осіб для визначення спроможності займатися відповідним видом діяльності за станом здоров’я. В медичних книжках повинно бути зазначено, що дані працівники працюють в учасника, або у перевізника пункт 3.1.4 до Додатку 3 до тендерної документації: лист-відгук (або рекомендаційний лист тощо) (не менше одного) від контрагента згідно з аналогічним договором, який зазначено в довідці та надано у складі тендерної пропозиції про належне виконання цього договору 3. Для усунення виявлених невідповідностей учасник повинен надати: Надати згоду суб’єкта персональних даних на обробку, використання, поширення та доступ до персональних даних згідно з вимогами чинного законодавства України та надає(ють) її в документах, що підтверджують повноваження щодо підпису документів Надати сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів Учасника стосовно зберігання та реалізації товару, що є предметом закупівлі, який відповідає вимогам ДСТУ ІSО 22000:2019 (22000:2018/22000:2007/22000:2005) з наданням звіту за результатами сертифікаційної перевірки та оцінки системи управління безпечності харчових продуктів або всіх щорічних звітів за результатами аудиту згідно чинного законодавства Надати сканований оригінал сертифікату працівника або фізичної особи-підприємця, які пройшли навчання з питань безпечності харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ІSО 22000:2019 (22000:2018/22000:2007/22000: 2005) щодо основ системи НАССР. Надати особові медичні книжки на всіх працівників, визначених довідкою довільної форми про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, відповідно до Наказу МОЗ України від 21.02.2013 № 150 - перша та остання сторінки, що має бути підтверджено проходження саме останнього медогляду із додаванням копії медичних карт огляду осіб для визначення спроможності займатися відповідним видом діяльності за станом здоров’я. В медичних книжках повинно бути зазначено, що дані працівники працюють в учасника, або у перевізника. Надати лист-відгук (або рекомендаційний лист тощо) (не менше одного) від контрагента згідно з аналогічним договором, який зазначено в довідці та надано у складі тендерної пропозиції про належне виконання цього договору.
1. Перелік виявлених невідповідностей: Учасником не враховано вимоги абзац 5 пункту 1 розілу ІІІ. Інструкція з підготовки тендерної пропозиції, абзац 6 пункт 1 розілу ІІІ. Інструкція з підготовки тендерної пропозиції, пункт 1 до Додатку 2 та пункт 4 до Додатку 2, до тендерної документації, а саме: Не надано лист-погодження з проектом договору про закупівлю та його умовами згідно з Додатком 5 до цієї тендерної документації (складається учасником в довільній формі) Не надано згоду суб’єкта персональних даних на обробку, використання, поширення та доступ до персональних даних згідно з вимогами чинного законодавства України та надає(ють) її в документах, що підтверджують повноваження щодо підпису документів. Не надано звіт за результатами сертифікаційної перевірки та оцінки системи управління безпечності харчових продуктів або всіх щорічних звітів за результатами аудиту згідно чинного законодавства Не надано копії документів завірені підписом та печаткою, підтверджують якість продукції (сертифікат відповідності та/або сертифікат якості та/або декларація виробника), встановлені діючим законодавством на запропоновану продукцію 2. Посилання на вимогу (вимоги) тендерної документації, щодо якої (яких) виявлені невідповідності: абзац 5 пункту 1 розділу ІІІ. Інструкція з підготовки тендерної пропозиції до тендерної документації: Лист-погодження з проектом договору про закупівлю та його умовами згідно з Додатком 5 до цієї тендерної документації (складається учасником в довільній формі) абзац 6 пункту 1 розділу ІІІ. Інструкція з підготовки тендерної пропозиції до тендерної документації: інформацію (в довільній формі) з переліком уповноважених осіб щодо підпису документів (тендерної пропозиції учасника процедури закупівлі та договору за результатами проведення процедури закупівлі). Особа(и), що визначена(і) згідно з даним пунктом, складає(ють) згоду суб’єкта персональних даних на обробку, використання, поширення та доступ до персональних даних згідно з вимогами чинного законодавства України та надає(ють) її в документах, що підтверджують повноваження щодо підпису документів; пункт 1 до Додатку 2 до тендерної документації: Сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів Учасника стосовно зберігання та реалізації товару, що є предметом закупівлі, який відповідає вимогам ДСТУ ІSО 22000:2019 (22000:2018/22000:2007/22000:2005) з наданням звіту за результатами сертифікаційної перевірки та оцінки системи управління безпечності харчових продуктів або всіх щорічних звітів за результатами аудиту згідно чинного законодавства пункт 4 до Додатку 2 до тендерної документації: Копії документів завірені підписом та печаткою, підтверджують якість продукції (сертифікат відповідності та/або сертифікат якості та/або декларація виробника), встановлені діючим законодавством на запропоновану продукцію 3. Для усунення виявлених невідповідностей учасник повинен надати: Надати лист-погодження з проектом договору про закупівлю та його умовами згідно з Додатком 5 до цієї тендерної документації (складається учасником в довільній формі) Надати згоду суб’єкта персональних даних на обробку, використання, поширення та доступ до персональних даних згідно з вимогами чинного законодавства України та надає(ють) її в документах, що підтверджують повноваження щодо підпису документів Надати звіт за результатами сертифікаційної перевірки та оцінки системи управління безпечності харчових продуктів або всіх щорічних звітів за результатами аудиту згідно чинного законодавства Надати копії документів завірені підписом та печаткою, підтверджують якість продукції (сертифікат відповідності та/або сертифікат якості та/або декларація виробника), встановлені діючим законодавством на запропоновану продукцію
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.