Постачання товару грудень 2023 року за заявками Замовника, але не рідше 3 рази на тиждень. Технічні характеристики товару: Капуста білокачання Товар має відповідати вимогам ДСТУ 7037:2009 або ТУ. Зовнішній вигляд: Капуста білоголова, свіжа, середньостиглих сортів. Головки цілі, цілком сформовані. Качани капусти повинні бути щільні, свіжі, без гнилі та сухого листя, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Вага не менше 1 кг. Пакування: полімерні сітки. Обов’язкова наявність інформаційних ярликів. Цибуля ріпчаста Зовнішній вигляд: відбірні цибулини, свіжі, сухі, здорові, зрілі, за формою та забарвленням властивим ботанічному сорту, без механічних пошкоджень і сортової домішки, без стрілок, добре закритими, сухими лусочками, без сухих корінців, висушеною шийкою від 2 см. до 5 см. НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ наявність гнилої, пророслої, ушкодженої шкідниками, механічно пошкодженої, ураженої хворобами, в’ялої та підмороженої цибулі. Розмір цибулини (за найбільшим поперечним діаметром) від 50 мм до 70 мм. Морква Зовнішній вигляд: корнеплоди свіжі, чисті, цілі, здорові, не зів’ялі, без механічних пошкоджень та не ушкоджені шкідниками та хворобами, не тріснуті, типового забарвлення та форми, без зайвої зовнішньої вологості, без ознак загнивання, без бадилля, без стороннього запаху та присмаку. Діаметр не менше 2,5 см. Допускаються коренеплоди з незначним відхиленням по формі. Буряк Товар має відповідати вимогам ДСТУ 7033:2009 або ТУ. Зовнішній вигляд: корнеплоди свіжі, чисті, цілі, здорові, не зів’ялі, без механічних пошкоджень та не ушкоджені шкідниками та хворобами, не тріснуті, типового забарвлення та форми, без ознак загнивання, без бадилля, без стороннього запаху та присмаку. Допустимі коренеплоди із зарубцьованими тріщинами (біля головки коренеплоду), які не спотворюють його форму. Середнього і великого розміру. Часник Товар має відповідати вимогам ДСТУ 3233-95. Зовнішній вигляд: свіжий, зрілий, чистий, здоровий, цілий, без перевищеного вмісту хімічних речовин, сухий та не порослий, з сухим зовнішнім часничним лушпинням. Форма та колір мають відповідати ботанічному сорту. Не допускається підморожений часник, той що загнив із сторонніми запахами Інформаційний ярлик має містити наступну інформацію: назва харчового продукту, відомості про виробника, дата виготовлення, терміни придатності, умови зберігання та дані про енергетичну та харчову цінність. На етикетці має бути наявна інформація щодо відсутності ГМО в товарі.Згорнути
Статус: | Закупівля не відбулась |
Бюджет: | 17 973,00 UAH (з ПДВ) |
Вид предмету закупівлі: | Товари |
Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
Попередній етап: | ТакПерейти до відбору |
Замовник: | Житомирська спеціальна школа Житомирської обласної ради |
ЄДРПОУ: | 05395948 Досьє YouControl |
Контактна особа: | Наталя Матущак |
Телефон: | +380976928663 |
E-mail: | [email protected] |
Місцезнаходження: | 10014, Україна, Житомирська область,Житомир, вул. Синельниківська, будинок 12 |
1 |