Період оскарження умов закупівлі - по 27-12-2023, 00:00
Подача вимоги на умови закупівлі - по 27-12-2023, 00:00
Відповісти на вимогу на умову закупівлі - по 30-12-2023, 00:00
| Статус: | Завершена закупівля |
| Бюджет: | 1 830 000,00 UAH(без ПДВ) |
| Вид предмету закупівлі: | Товари |
| Мінімальний крок аукціону: | 9 150,00 UAH |
| Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
| Замовник: | Знам'янський психоневрологічний інтернат |
| ЄДРПОУ: | 03190358 Досьє YouControl |
| Сайт: | https://znam.internat.org.ua/ |
| Контактна особа: | Людмила Пустовойт |
| Телефон: | +380991187494 |
| E-mail: | [email protected] |
| Місцезнаходження: | 27406, Україна, Кіровоградська область,м. Знам'янка, вул. Соборна, буд. 148 |
3 |
Відповідно до інформації, опублікованої у РІШЕННІ № 1261-р/пк-пз від 22.01.2024 Комісії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель, наявні невідповідності в документах Пропозиції учасника ФОП Матвієнко В.О., визначених пунктом 43 Особливостей, а саме: 1. У складі Пропозиції містяться лише окремі сторінки паспорту (сторінки 1-7, 10-13) та не надано сторінки 8-9, 14-16 паспорту. 2. У складі Пропозиції відсутній технічний паспорт на складське приміщення. Виходячи з цього надати учаснику повідомлення про усунення невідповідностей: 1) копія всіх сторінок паспорта громадянина України (п. 2.1 Додатку 3 тендерної документації); 2) привести у відповідність документи п. 2.9 Додатку 3 тендерної документації; 3) довідка довільної форми про відсутність підстав, визначених п. 47 Особливостей, згідно п.2.4 Додатку 3 до тендерної документації.
найбільш економічно вигідна пропозиція є меншою на 40 або більше відсотків від середньоарифметичного значення ціни/приведеної ціни тендерних пропозицій інших учасників на початковому етапі аукціону
1) Довідка довільної форми про відсутність підстав, визначених п. 47 Особливостей, згідно п.2.4 Додатку 3 до тендерної документації; 2) Сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів, стосовно виробництва хліба та хлібобулочних виробів, про відповідність вимогам ДСТУ ISO 22000:2019, згідно п.2.12 Додатку 3 до тендерної документації, 3) Протокол випробувань харчової продукції
найбільш економічно вигідна пропозиція є меншою на 40 або більше відсотків від середньоарифметичного значення ціни/приведеної ціни тендерних пропозицій інших учасників на початковому етапі аукціону
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.