Подача вимоги на умови закупівлі - по 11-08-2021, 00:00
1. Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: відповідно до Додатку 2 до Оголошення про проведення спрощеної закупівлі. 2. Перелік критеріїв та методика оцінки пропозицій із зазначенням питомої ваги критеріїв: Критерії та методика оцінки пропозицій визначається відповідно до статті 29 Закону. Оцінка пропозицій проводиться електронною системою закупівель автоматично на основі критеріїв і методики оцінки, зазначених замовником в оголошенні про проведення спрощеної закупівлі та шляхом застосування електронного аукціону. Єдиним критерієм оцінки є ціна, питома вага – 100 %.
ID закупівлі: 280489f6b1874d24af460ddbf34e856d
| Статус: | Завершена закупівля |
| Бюджет: | 52 000,00 UAH (з ПДВ) |
| Мінімальний крок аукціону: | 520,00 UAH |
| Оцінка пропозицій: | За вартістю придбання |
| Замовник: | Національний університет харчових технологій |
| ЄДРПОУ: | 02070938 Досьє YouControl |
| Контактна особа: | Щербак Леся Петрівна |
| Телефон: | 380442879020 |
| E-mail: | [email protected] |
| Місцезнаходження: | 01033, Україна, Київська область,Київ, Володимирська, буд.68 |
6 |
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.
Увага! При внесенні змін до пропозиції, Вам необхідно знову накласти підпис.